till maria

heej maria här får du bilderna ♥




resten blev inte så bra
Puss

bio dag med Axelina och Johanna

heej idag har jag varit och sett bröllops duellen med johanna och axelina, filmen var rolig och jättebra (rekomenderar).
när vi hade kommit till bio salongen så träffade vi Mark, Mattias, Noel och Fredrik som också skulle på bio. jag tror dom skulle hämta sina biljetter för dom stod i kön.  sedan så gick vi och köpte dricka och hot-snack och sa hejdå till killarna och gick mot våran salong. vi tittade på filmen som var jättebra och sedan när vi kom ut igen så satt dom där, (killarna) på samma ställe som förut. vi undrade om dom hade suttit där i 1 och en halv timme eller har kommit tillbaka :S

från vänster: Jag, Axelina, Johanna


Axelina


Johanna


Jag


jag och Johanna



Puss

godnatt

heej nu ska jag börja dra mig till sängen. JAG ÄR LEDIG I MORGON!!!! men jag måste nog upp kl9 för att jag ska vara inne i stan kl.12. där ska jag gå runt och shoppa och sedan kl.13 så ska jag ax och johanna titta på bröllops duellen jag har hört att den ska vara bra och jag hoppas det :D
puss på er <3

I´m in your eyes


grattis Jessica

heej igen, idag fyller Jessica år så gratta henne rejält!!!

god natt

heej nu drar jag ner och tar en dusch. Puss och Kram K

obama loves mee



titta :D barack obama tittar ofta på mitt kvällsprogram: Dr.Karin (jag kom på det från Dr.Phil)
:D jag är värsta Känd!!!
idag har jag haft en riktigt dålig morgon, jag försov mig. jag skulle ha gått upp kl.halv 8 men jag låg kvar en timma och då ringde ax och sa att hon var sjuk. hon var min räddning. hon väckte mig och jag tittade på klockan och såg att hon var 20 i 9 , jag hoppade ur sängen och klädde på mig, roffade åt mig en apelsin, borstade tänderna samt håret och sprang till bussen. jag smsade en kompis och bad henne säga att jag skulle bli sen. hon ringde uppmig och sa att det var 25 min till vi började, jag hade trott att vi började kl 9 men vi började kl 20 över 9. det var som en klump i bröstet bara försvann. jag kom till brommaplan kl 10 över nio alltså 10 minuter kvar tills vi började. det var ingen buss som gick så jag var tvungen att springa till skolan. det tog ca. 7 minuter. jag sprang och sprang!!! och allting slutade med att jag var en minut sen. snacka om snyggt!
Puss


vet inte vad jag ska ha för rubrik

heej min dag har varit som vanligt och jag har gjort lite läxor och tittat på SATC och sedan så har jag varit på ica och jaa min dag har bara flytit på men imorgon måste man upp tidigt igen. men jag börjar kl.9:20 och jag ska möta ax runt 9 så jag kanske behöver åka härifrån 10, kvart över 8. men nu ska jag ta en dusch och sedan sitta och chilla framför tv:n. Puss på er :D

I have missed you

heej idag har jag varit med lydia och axelina. vi var hemma hos lydia och axelina hade tagit med sig sin hund vilgot och hans päls har liksom blivig vågig, det låter lite konstigt men han var jättesöt. och lydia hon har också en hund och den heter stella och hon är en blandning mellan en goldene tviver och en pudel! Jätte söt.
sedan innan jag mötte lydia och axelina i alvik så tog jag en väldigt fin bild på mig. jag tycker att jag fångade ljuset jättebra. ni ska få se.

idag har vädret varit hemskt, jag hatar när det är blaskigt ute. Jag hatar det, mina skor blir alltid jätteblöta och om man inte tänkte på vilket väder det var så kan man ta för tunna skor och då fryser ens tår till istappar. det är inte så skönt :/
Puss

visst fångade jag ljuset


vilgot men man ser inte ögonen särskilt bra :P


sööta Stella!


Jag saknar dig Lydia!!!

ben and jerrys!!

heej visste ni hur mycket jag älskar Ben and jerrys? min stora favorit är Phish food. det är underbar!!! ni måste bara köpa den. Det var det jag ville säga med det här inlägget  + här kommer en fiin vinter bild som jag tog för några dagar sedan


Puss

godnatt alla sömniga!!


Världens godaste pizza, I promise you!!!
Puss

PS. lite udda godnattbild men jag blev så sugen på pizza just precis vid detta ögonblick!

hopplan hejsan

heej idag har jag varit med axelina i vällingby, vi satt och fikade, pratade och shoppade lite : )  sedan när vi började dra oss hemåt så ringde jag alice och frågade om vi skulle göra något, hon tyckte att det var en riktigt bra idé och jag tog bussen mot hässelby och gick sedan hem till alice. vi spelade guitar hero och så satt vi vid datan. imorgon ska jag och alice också hitta på något och jag ska ringa henne någon gång under morgonen.
sorry för en riktigt dålig updatering under dom här senaste dagarna men jag ska förbättra mig!!!

PS. jag vill hälsa dig välkommen hem till sverige igen. Älskar dig Alice <3
Puss


:D en 18 liter stor popcorn påse!

Läxor

heej idag har jag fått läxor! jag hatar läxor, jag vill hellre titta på Sex and the city men det kan jag ju ha som en slags belöning efter att jag har gjort läxorna :D haaha värsta snilleblixten där!
Puss

där rök dom


nu försvinner mina julsaker ifrån mitt rum och jag kommer att sakna dom. jag älskar julen, jag önskar att man kunde ha julsaker uppe året runt!
Puss


outlet a la jakobsberg

hej nu har jag kommit hem igen och vi åkte till vällingby och outleten som ligger i jakobsberg. det är bra och billigt där men jag hittade inte någon väska eller någonting annat för den delen. sedan så köpte vi en korv och en dricka och åkte till vällingby. där gick vi in i k:fem och gick runt lite i H&M och wedins m.m men inget funnet och inget köpt :( jag som var på shopping humör. men när jag var där så letade jag efter en skjorta som är röd vit rutig. jag har inte exakt en speciell som jag letade efter så jag bara tittade runt. men då sa mamma att hon hade en och nu när jag har kommit hem så visade mamma den för mig och jag tycker att den sitter Perfekt. titta och säg vad ni tycker

jag tycker att den sitter jättebra

såhär låg emilio med mig igår när jag tittade på Sex and the city

Puss

Kär i tofflor

hej igen. jag har en fråga, Kan man vara kär i tofflor? jag tror att man kan det!

visst ser dom sköna ut. om ni nu vill ha sådana hära tofflor så finns dom att köpa på en butik som heter Ullcenter som finns inne i stan och på öland. jag köpte mina på öland och om jag inte minns fel så finns det också i Kalmar. det är fårull i tofflorna och dom är jättesköna!!!! Så spring iväg och köp dom : )

Season 3

heeej igår satt jag och tittade på Sex and the city till kl. 2 på natten, och nu har jag börjat på säsong 3. det är jätte bra och man sitter nästan fastklistrad framför datan :D
Idag ska jag till vällingby, IGEN och jag tror att jag ska köpa en väska som är jättesnygg.jag visar er senare när jag har kommit hem och om jag nu har köpt den, det kan ju hända att jag inte köper den, men vi får se.
Puss

godnatt people


hej. bilden är lite cool med 80-tals solbrillor, som har kommit tillbaka och är inne nu och jag tror kommer att  hålla sig här ett tag.
Puss

Pics





så jävla snygga! haha...

Totally love it

heej idag så gick jag upp kl.12 för att äta frukost. sedan så bytte jag lakan i sängen, åhhhå jag älskar känslan av rena lakan i sängen :) sen så gjorde jag mig iordning för att åka till vällingby med syrran. vi tog bussen dit och så bärde det av till H&M. jag hittade olika koftor som jag provade och när jag stod i omklädningsrums kön så såg jag att den hängde där. en blåkofta med en vitrand vid knapparna. UNDERBAR tänkte jag och det var också helt rätt stolek :D det var mitt enda köp för dagen men det var ett rätt stort köp. 300kr hehe men det var verkligen värt det, jag var helt enkelt kär.

Totally LOVE It
Puss

lite snålt

heej nu har jag tittat lite på Let´s dance och jag tycker att det går bra för alla :P men jag tycker att det inte kommer så mycket kommentarer om mina inlägg : ( jag tycker det skulle vara så mycket roligare om ni skrev vad ni tyckte om inläggen eller om ni vill veta något om mig eller bara frågor som bara kommer upp i erat huvud t.ex vad har du för färg i ditt rum eller vad är det pinsammaste du har gjort eller bara vad jag fotar med för kamera. bara lite lätta frågor och jag tycker bara om att få lite 'trackbacks' om hur bloggen är i helhet. snälla skriv flera kommentarer, jag har bara fått kanske 15 st kommentarer på hela min bloggtid och jag har haft min blogg nu i snart ett år. jag kommer att svara på dem. jag LOVAR!!!
Puss och tack på förhand

Jessica Alba

heej på er där framför dataskärmen. vad har ni hittat på idag då? jag har varit i skolan som börjde kl.9 på morgonen och jag har haft huvudvärk ungefär hela dagen, men nu är den över. jag tittade runt lite och så såg jag en bild på Jessica Alba. hon har klippt sig, blonderat sitt hår och så har hon gift sig. jaa det händer mycket i omvärlden som man missar lite då och då. just därför finns jag :P hehe jag har jättebra koll (eller inte!)

det är väldigt kort :P

ikväll ska vi ha gäster och jag kommer inte missa första avsnittet av Let´s dance. och jag hoppas att inte heller ni gör det. dom som jag mest ser fram emot att se är blondinbella och mojje. haha jag tittade på Micke och Mojje när jag var mindre och jag tyckte att det var superbra :D
jag har inte tagit foton på ett bra tag, det var typ senast i förrgår. jag måste ladda över dom bilderna. lovar dom kommer! och påminn mig om jag glömmer bort.
Puss

godnatt 8 januari 2009

heej allihopa, har haft en bra dag och jag har varit i skolan som vanligt och sedan åkte jag hem till axelina. vi tittade på tv och hade Kul som vanligt : )
idag kom en kakelläggare hem till oss kl:7.30  för att kakla i vårat kök, så det är praktiskt taget klart nu. vad har ni haft för en dag? tråkig, lång eller bara en helt vanlig dag?
Puss

ähhä lite konstig men jag bjuder på den ;P

hjärn gympa



försök att säga färgerna som är på orden(inte orden)
lite kul att göra och se om man kan klara det gör det är rätt svårt :D

jag är mest lik serena

Du är mest lik Serena!

Du är en snäll och social person med stor omtanke för dina medmänniskor. Folk har ofta förutfattade meningar om dig pga. av din lyxiga livsstil, men egentligen så spelar pengar mindre roll för dig. Du är också väldigt populär, men det har aldrig varit något som du har eftersträvat. Du kan kallas en stor romantiker på jakt efter den stora kärleken!

Vilgot

heej jag är ledsen för en dålig uppdatering idag men jag har liksom inte haft tid, men nu sitter jag här och skriver och jag ville säga att ni måste se americas next top modell  som går just nu, det började kl 8. idag har jag varit hemma på morgonslutten och senare ca kl 1 så åkte jag hem till axelina. vi tittade på Sex and the city och sedan kom hennes hund och resten av familjen hem så då stängde vi av och gick ut med Vilgot (hennes hund). han är urgullig och jag tror att har bara är 11 veckor gammal, det är ju inte alls mycket. han är jätteduktig för att vara så liten t.ex han kan sitt och vacker tass och när man går ut med honom så kan man ha honom lös :P  men nu ska jag lägga mig i sängen igen och titta på sex and the city. asså det är as bra, nu förstår man allt t.ex man får reda på hur hon träffar Mr Big och ahaa : )

titta man faller ju direkt!
Puss

Sex and the City

heej, i födelsedags present så fick jag ju en son där Sex and the City dvd box som är i en skokartong. jag började titta på den idag och jag satt säkert och tittade i 2 timmar och jag är fortfarande bara på första cd:n. jaaaa det kommer nog ta ett tag att titta på den :P
jag tror nog att jag ska försöka titta på ett avsnitt varje dag. det är faktist väldigt bra, jag har redan sett filmen så jag hade rätt stora förväntningar på dvd boxen, jag tycker än så länge att den lever upp till dom ;D
har ni sett dvd boxen och alla avsnitt? vad tycker ni och dem?

puss

ingen rubrik

heej allihopa jag tror att jag ska dra mig in till stan med syrran nu. jag ska köpa ett par jeans och kanske någon tröja/linne, vi får se. jaa vad ska jag skriva om mitt huvud är väldigt tomt precis nu. jag sitter och lyssnar på poker face med lady gaga. ehhee den ger inte mig någon insperation direkt men låten är bra :P
nee nu måste jag gå. puss

godnatt

heej nu börjar det bli kväll och jag ska börja göra mig iordning men vi hörs ju såklart imorgon. idag har jag varit med alice och kajsa. vi gjorde inte så mycket, vi tittade på Camp Rock och sedan var alice tvungen att gå hem runt 6 tiden och då gick jag och kajsa till ica och hon köpte en Ben och Jerrys. sedan gick jag hem och åt middag. jag var jättehungrig, asså snacka om galet hungrig ;P
vi ses imorgon hej då så länge!

godmorgon

heeej nu kommer bilder ifrån min födelsedag som var igår:

emilio låg bland alla mina presenter på morgonen

axelina och jag bowlade

också jag mitt uppe i farten

sedan gick jag hem till alice, det snöade påvägen dit och vi spelade guitar hero

inne på alice rum

väntar på alice som är i duschen

hemma hos mig igen efter middagen och tittar på Madagaskar

hemma hos alice

hej hej nu har jag varit hos alice ett tag och vi har spelat guitar hero och fikat lite :P nu är alice i duschen och jag sitter och tar foton på mig själv. haha jag är lite ego ;D ikväll ska vi äta biff rydberg till middag, mums det ska bli så gott och det är dessutom min favoriträtt!
puss och kram

14 år och presenter på köpet

heej idag är det min födelsedag och jag har fått många presenter och idag har jag varit och bowlat med axelina och jag ska strax hem till alice som sedan ska äta middag hemma hos oss :P
ni får bilder på hela min födelsedag senare ikväll.
Puss och kram

en godnatt kram

heej nu ska jag snart börja göra mig iordning för kvällen och gå och lägga mig. för imorgon fyller jag åår.
vi hörs imorgon och glöm inte att gratta mig :P
Puss

en fin bild ifrån öland

k:fem

heej idag har jag varit i k:fem med axelina och julia. vi gick runt lite där och när jag kom dit så såg jag att alice, kevin och robin skulle komma dit och sjunga och singnera skivor kl 16. jag stannade självklart till klockan 4 och ni fattar inte hur mycket folk det var där. jag kunde inte tro det, det var helt sjukt!
aaaja.... efter att dom hade sjungit så skulle dom flytta sig till utgången av k:fem, och där skulle dom signera skivor, ta foton m.m när alla fick höra det så började dom springa mot utgången, asså ni fattar inte vilket kaos! men axelina jag och julia fick dom bästa platserna längst fram för att ta foton på dom. vi orkade inte stå i den sjukt långa kön!
bilder kommer
PUSS

imorgon gäller det!

heej imorgon fyller jag 14 år! det känns som om jag har varit 13 i hela mitt liv : / men nu är jag glad, 14 14 14 14 14 14 ÅÅÅÅÅÅÅÅRRRRRR
haha jag kommer attt vara fett stolt ;D skojja


PUSS

header och lite ont i magen

heej, vad tycker ni  om min nya header. jag tror att jag kommer att byta header rätt ofta numera så det är nog bara att vänja sig här nu i början :P
just nu så har jag ont i magen :( inte så kul men det är ju mitt i natten så jag kanske ska dra mig till sängs. ajaaa vi får se, jag är inte så trött.
idag var jag med alice och vi hade jätte kul som vanligt ;D  vi hörs i morgon.
PUSS

alice och jag i sommras när vi var på lammet och grisen som är en restaurang  på öland.

halv 4 till 12

heej, här kommer min morgon:
jag vaknade kl 12 utav ett sms som jag fick. sedan gick jag upp och satte mig vid datan för att titta lite på min blogg och fixa med min header. sedan blev det frukost med gästerna och med familjen. efter det så spelade jag kort med några andra och nu sitter jag här : )
idag ska jag nog vara med alice, jag ska smsa henne senare :P men nu ska jag ta en dusch och sätta på mig lite kläder istället för att sitta här i pyjamas.

jag och min pappa


jag och min mamma
PUSS

2009 jag är redo

heej. jaa det känns bra och jag ser fram emot ett fint och bra år :D här kommer bilder ifrån tolv slaget

kvällen började med pommac och massa skålande

och självklart hummer till förrätt

sedan kom huvudrätten in

efterrätt självklart ;P

                                    Vid tolvslaget så:

blev det mycket fyverkerier

och mycket kramande och skålande med nära och kära :D
mer kommer imorgon PUSS

RSS 2.0