snö snö snö

godmorgon. idag vaknade jag av att det var snö överallt och jag älskar snö! julafton och hela julen tycker jag är jättemysig, nyår är också riktigt kul för då är det bara 3 dagar kvar tills jag fyller år :) (3 januari).
vad ska ni hitta på idag då?
kram K


22 november

hej, idag vaknade jag kl 11 för syrran kom in på mitt rum men jag hade gärna sovit lite till men jag fick gå upp. suck!
jag åt frukost,dushade och sedan ringde axelina. när jag hade kommit dit så gjorde vi lite läxor och sedan så hade vi som vanligt väldigt KUL. nu har jag kommit hem och det är gäster hemma hos oss så jag måste gå. vi hörs imorn.
Kram K

första snön har kommit!

hej.
om ni inte visste så har första snön kommit! jag är fett glad.
vad har ni gjort idag? jag har varit hemma och spelat tv spel med syrran och gjort lite läxor. jag tycker att vi har ovanligt många prov nu inna jullovet men det är väl för att kolla hur mycket vi kan så att dom kan ge oss betyg. kommer ni få betyg nu i 7:an, min skola kommer iallafall att få det och det är lite läskigt men det kommer ändå bli kul. men dom här betygen kommer inte att något att göra med 9:ans betyg, det här är typ bara för kul och för att vi ska kunna förstå systemet. imorgon börjar skolan och då får man börja gå upp tidigt en vecka och sedan är det helg igen.
i fredags var jag med axelina och vi hade en myskväll och tittade på mamma mia, den är fett bra! men här kommer lite bilder ifrån i fredags och ifrån idag.

utsikten ifrån axelinas balkång

titta! här är snön!

mer snö (jag vet det ser ut som regn men det är snö)
Kram K

10 över 2

hej idag har det varit en skön dag med inte så fint väder. jag slutade kl.14.10 och då skulle jag till tandläkaren, det tog 3 minuter för tandläkaren och sedan sprang jag hem till alice.
idag hade jag på mig detta: vitt linne från H&M, svart kofta från DKNY


här är alice


Kram K

9 november

hej alla. idag har jag inte gjort särskilt mycket. jag har bara varit hemma, här kommer bilder från new york.

innan vi åkte

uppe i luften

maria och jag i central park

times squere

kram K

nu är det snart jul!



var jag inte gullig?
men det var på nyår och jag tycker att tiden har gått jätte fort för på det där bilder var det är 2004 och jag kommer ihåg det som om det var igår. tänk nu blir det snart år 2009.
Kram K

du får mig alltid att skratta

hej. idag har jag varit med axelina och när vi kom hem till mig så satte vi oss och gjorde läxor och sedan när vi var klara så satte vi på playstationet och började dansa dansmatta. haha.. ax tycker det är jättekul. vad har ni gjort idag?
jag ger er en bild senare =)
Kram K

home sweet alabama


hej nu har jag varit i new york och jag lovar det är jättekul att vara där om du gillar/älskar att shoppa. jag älskar att shoppa! jag har köpt massor av saker och jag har tagit foton på nästan allt jag har sett :D
vet ni? det var värsta kuliga grejen när jag var där: när jag gick omkring vid times squere så stod det en kille som ville ha pengar och han var typ inte lite påverkad... men han hade skrivigt en skylt varför han ville ha pengar. såhär hade han skrivit: I want money for beer, drugs and hookers, som då betyder: jag vill ha pengar till öl, droger och horor. jaha tänkte jag, då vill man ju verkligen ge honom pengar (eller inte).
jag berättar mer sedan men nu ska jag ner och titta på desprete housewives.
Kram K =)

RSS 2.0