slutet

hej nu kommer jag åka till öland i 6 veckor och jag vet inte om jag kommer skriva något i bloggen då så förvänta er inte något. man kan säga att jag tar en sommarlovs paus ifrån bloggandet :/ lite synd kanske men jag kommer ju komma tillbaka (hoppas jag) ha det bra

                      PUSS OCH KRAM KARIN<3

grönan roligaste

hej idag har jag varit på grönan, med alice kajsa och emma och jag åkte kvasten, vilda musen, flygande elefanterna, lyktan m.m haha det var askul. men dagens händelse var den äckligaste, jag stod och skulle åka slänggungorna och så stod vi och pratade lite blablabla... och så kom det en fågen flygande över mig... vet ni vad som hände, den SKET på MIG. det var så äckligt men nu har jag duchat så allt är bra nu :)


jag hade skolavslutning igår och bilder kommer...

härlig långhelg

hejsan förlåt att jag inte har skrivigt på länge men det har ju varit den där förflyttningen och så....
har ni hört, igår var vi det varmaste landet i europa... tänk dig helt otroligt och jag som låg vi spången hela dan.
idag låg jag också vi spången hela dagen med lotta,julia och alice och igår var jag där med romina,julia och alice och min syrra maria.
alice och jag har varit med varrann hela helgen och hon har sovit över hos mig och jag hos henne. igår hade jag gäster, det var trevligt ;)
idag när vi var på stranden så smörjde julia in sig med solkräm och så råkade hon tappa burken och nu vet att det finns lite glipor i gånggrejen som är gjord av trä... och så ramlade burken ner i en glipa så alice var tvungen att gå och hämta det för ingen annan vågade(modiga alice) och hon fick tag på den jippicajjej!!! HAHA.. det var dagens händelse:)
här kommer lite bilder:

RSS 2.0