year level day

hej.
jag vet att jag inte har skrivigt på ett tag men som ni vet så tar jag alltid en juni paus och det menas med att jag inte skriver något på hela juni. jag vet inte varför det är så men alltid vid den här tiden på året så skriver inte jag något, mitt skrivsug försvinner och jag vill bara vara ute.
så nu får ni det sista inlägget på ett tag. jag lovar att komma tillbaka i juli eller senast i augusti.

dagen i förkortning: 
klassen möttes kl:08:00 vid b-plan
vi åkte till dramaten och blev guidade runt där
klassen skulle vara tillbaka i skolan halv 1 så vi hade 2 och ½ timmes rast
jag, axelina, johanna och maria sprang runt på hötorget
vi åt lunch, köpte jordgubbar, och shoppade lite
kom tillbaka till skolan
vi lekte lite klass lekar
slutade
jag, maria, jessica och johanna åkte till vällingby
jag köpte en till present till axelina och vi tittade runt
jessica och johanna åkte hem
jag och maria gick till gina och provade dom fulaste kläderna vi kunde hitta
vi skrattade så mycket och var så högljudda så en tjej i personalen sa till oss att man inte fick vara 2 stycken i ett provrum
vi struntade i det och åkte hem
när jag kom hem upptäckte jag att jag hade blivigt solbränd under dagen:D
Puss

från vänster: jag, johanna, axelina och maria

under våran lunch

haha... så jäv** kul :D JAG DÖÖÖR
PS. ni kanske kommer att få ett sista inlägg på hur min avslutningsklänning ser ut.

BÄSTA KVÄLLEN EVER

hej.
igår var jag på Beyonce och det var så sjukt bra!!! Titta...

beyonce/takida

hej.
idag har jag varit med axelina och vi var ute och cyklade och hade jättekul :D vi åkte runt tempeludden och så var vi i riddersvik och gungade som ni såg i förra inlägget.

JAAAA!!! om ni inte visste så ska jag på beyonce konserten som går i globen nästa vecka :D det ska bli jättekul men jag kommer att vara jättetrött dagen efter :( det är en nackdel. och sedan i juni så ska jag på Takida konseren som är på öland tror jag och jag gillar takida men jag har tröttnat på curly sue men alla hanns andra låtar är faktist bra :D jag ser fram emot båda konsererna och det ska bli jättekul :D
nästa station blir duschen.
puss hej leverpastej

får du fortfarande plats i en barn gunga?

Jag har bevis för att jag fortfarande gör det :D titta



Puss

ben and jerrys

hej om du är ben and jerry fan som jag så gå in på denna hemsida: http://www.benjerry.se/dotheworldaflavour/ , där kan du göra dina egna smaker och kan också tävla. lycka till!
Puss

05:30

hej.
igår så sov jag över hos axelina men jag kom hem till henne runt 5 på kvällen för på dagen så var jag, mamma och maria i vällingby och jag köpte ett par skor från Tommy Hilfiger och ett par Sassie leggings som såg ut som jeans på gina tricot. efter att jag hade varit i vällingby så åkte jag tunnelbana till gullmarsplan och där så hämtade axelina och hennes pappa upp mig.
axelina hade vilgot hemma hos sig också, och imorse när axelina och jag sov så blev vilgot (axelinas hund, ni som inte vet) kissnödig och då blev ju jag självklart the victom så han väckte mig kl: 05:30!!!!!!!!! och då försökte jag väcka axelina och be henne gå ut med honom men nej hon sov som en gris och ville inte vakna så jag klampade upp och gick ut med vilgot, som tur var så var det ljust ute och han kissade rätt så snabbt när vi hade kommit ut.
när vi hade vaknat kl.08:30 så sa axelina med hennes mobil mitt i min fejja att klockan var halv nio och vilgot är inte kissnödig, det är helt otroligt.
- kanske för att jag gick ut med honom halv 6 imorse.
- VAAAA!!! förlåt, varför väckte du inte mig?
- jag försökte men du är inte lätt att väcka.
- oj då..

jaja.. jag tyckte inte att det var ett så stort problem, jag var ju bara ute en snabbis. så det gjorde ingen skada.

idag när jag kom hem så gjorde mamma och jag lunch, det blev sallad med melon till efterrätt :D sedan så åkte jag ut och cyklade och när jag kom hem så gick jag och tog en glass och la mig och solade i en timme. det var varmt och skönt i solen och jag somnade nog rent av ett litet tag.
Puss

valborg

hej.
igår så var det valborsmässoafton och jag var nere i riddersvik och tittade på brasan. träffade dock inte några kompisar så jag gick hem rättså snappt.
igår var jag i vällingby och på vägen till busshållsplatsen så såg jag en modell som också har varit med i filip och fredrik reklamen. han heter Fredrick och är alice spanska lärare :D lite coolt.

idag ska jag till vällingby och titta på kläder och skor och när jag är klar där så åker jag till axelina där jag sedan ska sova över.
puss

RSS 2.0