v-blogg

hej jag har gjort en videoblogg inlägg nu så ni ska få se..

videoblogga

hej jag har tänkt att kanske börja videoblogga... vad säger ni, skulle ni tycka att det var en bra idé elr?
jag ska ta en liten test v-blogg och så får jag se hur det går. : )
Puss

trångt som f**n

heej.
nu sitter jag i bilen och det är jätetrångt. jag har väskan framför mig och datan i mitt knä och sedan så har jag kattburen på min högra sida och dörren på min vänstra. maria sover och mamma och pappa lyssnar på någon slags rockmusik. bläää inte min smak.
det är en det är ca 40  minuter tills jag är hemma och då har jag åkt ca 5 timmar och 20 minuter.
blääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää asså jag har tråkigt!!!
men jag skriver mer när jag kommer hem och då kommer det att komma många bilder.
Puss

let´s dance

heej just nu sitter jag här och tittar på let´s dance och jag tycker att dom pratar lite mycket om laila och niklas... jaa det är nytt med det här att dom har blivigt tillsammans men prata om det någon annan stans, liksom let´s dance är ett dans program. jaja... vad ska man göra :/
jag tyckte det var jättekul när magnus lyfte upp tony rakt upp i luften... asså HAHA  fett kul :D

kolla dom ser för roliga ut :D :D :D :D
titta på david precis vid magnus armhåla, hanns min   det ser ut som en fiskmun :D
Puss

sista dagen

hej.
imorgon åker jag hem och jag kommer att sakna all skidåkning men jag kommer att komma tillbaka.  idag så åkte jag ut på morgonen med mamma, maria och vi åkte flera backar på morgonen och sedan så åkte vi alla hem till stugan och åt lunch. sedan så åkte pappa och jag ut i backen och då hade det blivigt mycket finare väder, så pappa och jag åkte några åk och sedan så satte vi oss i solen och jag passade på att ta några foton.

nu ska jag gå och äta middag men vi hörs senare.
Puss

stammis

hej ni som läser min blogg.. jag skulle gärna vilja veta vem ni är och om ni har någon blogg. läser ni min blogg ofta eller hamnar ni bara här då och då?
berätta gärna om ersjälva och vad ni gillar och vad ni inte tycker är så kul att läsa i min blogg.
En sista fråga : vad tycker ni att jag ska skriva om mer? 
Puss

min dag

hej.
idag blev det snowboard åkning och det var som en riktig puckelpist i varje backe som man åkte, det har snöat hela natten så det hade bildats små högar överallt i backen.
ja det är inte lätt när man ska svänga för då kan det hända att snowboarden fastnar i snön och då är man liksom Stuck och far i en väldans fart ner mot sittliften.
sedan när jag var hemma för att äta lunch så satt jag ovanligt länge vid bordet och pratade med mamma. vi hade det trevligt men efter ett tag så drog jag mig till tv:n för att titta på Våra värsta år eller något annat humor program. jag tycker det är roligt att det är skratt i bakgrunden men andra i min familj tycker att det låter mer fejkat ;D
nu på kvällskvisten så gick jag, maria och mammas jobbarkompis barn matilda till after ski och tittade om det fanns några snygga killar, vi hittade bara en men han och hanns vänner gick efter ett tag så det blev ingen fångst denna gång :(
just nu sitter jag i soffan och tittar på tv medan jag skriver och så har jag ett litet problem. min katt Emilio ligger på min mage + med hakan på ena min arm. jag har lite problem att nå till vissa knappar och att röra mig över huvud taget när han ligger där.
nej nu måste jag gå för maria ska göra något skolarbete :( blää... det är ju lov!
Puss

söt

hej. tycker ni om att träna? jag tror denna lille person gör det ; )

Puss

härlig varm dusch

hej idag har jag åkt mer skidor, det blev ingen snowboard åkning idag men imorgon så ska jag ställa mig på den. Jag tittade på Lie to me nyss och det var riktigt bra, jag vet inte om det han kan är sant men man kan ju kanske lära sig något av det :D
titta nu fick ni hela min dag i en kort version och jag ska gå och ta en dusch nu.
Puss

idag ska jag skriva ett inlägg....

.....men först skidåkning :D


sova sova sova

jag känner mig helt mörbultad och jag ska börja göra mig iordning för kvällen nu. jag sitter här i pyjamas och det enda jag har kvar att göra är att tvätta av ansiktet.
inget mer om min sömn. utan jag har hittat en sida som man kan få upp till en miljon besökare på sin blogg, ni borde testa jag tror den är riktigt bra. här är länken --> http://www.viraltrafik.se/?katten_165 
Puss

fettisdagen

hej igen nu har jag varit på ica och så efter det så var jag ute på en liten fotorunda, jag fick några bra bilder men jag hittade en liten bäck som jag ville ta bild på men jag fick inte den rätta vinkeln så jag ska ut lite senare och gå på nytt.

såhär såg det ut igår kl.12:19 i backen.

Idag är det fettisdagen och jag har inte ätit någon semla men jag har redan ätit ett 10 tal semlor i år så jag tror inte att jag ska äta någon idag : ) jag tycker om semlor men det är något med mandelmassan som jag inte tycker om så när jag gör min egen semla som mamma har bakat så tar jag inte mandelmassa på utan jag tar bara grädde och massa socker på. då är det riktigt gott :D


grattis prinssesan Viktoria och Daniel  som har förlovat sig och just nu på tv så pratar dom om det här, dom säger att dom förlovade sig en fin dag på drottningholm... jag såg J T Lindvall, han är där och tittar på dom och han frågade någon fråga, jag hörde inte riktigt.
om ni inte vet vem J T Lindvall så är han skvaller killen som kommer till Vakna med the Voice och berättar om allt skvaller som finns i sverige.
Puss

snowboard

hej idag så har jag åkt snowboard hela dagen och jag har ont i min vad, men det är bättre nu. Det är jättekul att åka snowboard, jag har inprincip åkt samma backe hela dagen men jag var tvungen att öva på mina svängar, jag vill bli bättre och därför måste jag göra större och längre svängar.
ikväll ska jag mamma och maria åka ut på kvällsåkning, men nu ska jag till ica och jag skriver lite mer när jag kommer tillbaka och då ger jag er lite bilder också.
Puss

tefat

hej idag vid frukosten så sa pappa att vi kunde välja vart vi ville vara idag och det som fanns att välja mellan var Klövsjö (alltså stanna kvar) eller Vemdalen (det ligger intre så långt här ifrån) eller Åre (ÅRE här kommer vi) nej men vi ska nog åka till åre i morgon och så stannar vi i Klövsjö idag för jag måste provåka min bräda för det var ungefär 1-2 år sedan jag åkte på den.

nu sitter jag och väntar på att bastun ska bli varm, jag måste basta så att min nacke får ``vila´´ lite eller vad man ska säga, jag har jätteont i nacken :(
igår kväll så gick mamma jag och maria till skidbacken för att åka tefat (vi bor jättenära backen så det är inte alls långt att gå) maria och jag sprang upp för en skidbacke och satte oss och åkte, när maria och jag hade åkt så gick vi uppför backen igen och då frågade jag mamma om hon ville åka.
mamma tog ett tefat och satte sig och åkte, haha.. mamma snurrade jättemycket det såg jättekul ut!!! maria och jag delade tefat och då gick det ännu snabbare, asså ni måste prova det någon gång det är jätte kul!
Puss



fläta mer och mer

hej idag har jag åkt mer skidor men idag har det varit lite mer blåsigt än vad det var igår. jag ÄLSKAR att åka skidor!! imorgon tror jag att jag ska ställa mig på min snowboard, det var ett tag sedan : ) jag har tagit fina bilder dom här 2 dagarna som jag har varit här. och jag har märkt att i stockholm så har många flätor och för ett tag sedan så var det många som hade flät diadem. var hittar man sånna? men jag har börjat ha en inbakad fläta runt pannan eller vad man ska säga. ni ska få se :D

så här såg jag ut imorse. till fixad och allt : )
Puss

snö snö snö

hej idag har jag åkt skidor och ännu mer skidor. jag ska åka lite senare ikväll också för idag är det kvällsåkning :D
nu ska jag till affären och köpa massa gott men jag ska försöka få in någon bild senare.
Puss

framme

hej nu är jag här och jag har ätit middag och vi har gjort oss hemmasatta. nu sitter jag här och tittar på twilight på datan, maria hittar alltid någon sida som man kan se på. emilio ligger i mitt knä och slickar sig, och nu fick jag en liten slick på hakan också. aaj hanns tunga är jättesträv!! vad har ni gjort idag?
jag har mest suttit i en bil men jag har för det mesta sovigt så det kommer nog dröja ett tag innan jag går och lägger mig.
nej nu har den nog laddat klart så jag ska fortsätta titta... Puss

Klövsjö

heej nu drar jag till klövsjö men vi hörs senare.
Puss

faan vad flummiga

hej. idag efter skolan så gick jag, maria, axelina, och nathalie till brommaplan för att ta tunnelbanan hem. vid Q8 så kom jag och tänka på Björn Gustavsson när han var i parlamentet och ni vet att det brukar stå vad man ska göra.. blablabla.. och en gång när jag tittade på det så stog det att han skulle sluta meningen i fallsett (jätte ljus röst) jag vet inte om det heter fallsett men whatever.
så började jag prata så och liksom sluta varje mening i fallsett.. t.ex jag sa: Här var det HAALLLTTTT. och maria typ börja as garva och då började hon prata så också. och sen efter ett tag så gjorde hon lite fel så i slutet utav meningen så blev det jätte mörk röst istället. sen när vi hade kommit till tunnelbanan och maria och jag hade sättit på säterna så fortsatte vi och det blev någon skrattattack mitt i alltihopa.. asså det var helt skjukt!!!

imorgon åker jag till klövsjö som ligger precis bredvid Vemdalen, jag kommer att vara där i en vecka och jag kommer att ha tillgång til dator. blir nog något inlägg några gånger iallafall : )
jag kommer att ta mycket bilder där med min kamera så det kan dyka upp någon bild lite då och då.

Nu ska jag dra och äta middag men vi hörs senare.
Puss


Matte :(

hej imorgon har jag matteprov, jag hatar prov!!! men iallafall, jag sitter här och pluggar men precis just nu går det lite segt.. jag håller på med algebra just nu och det är rätt så lätt men man tröttnar :/ jag ska ge er ett matte tal så får ni se om ni förstår. :P
detta ska man göra: Expand the brackets then collect like terms (answer in alphabetical order)
här är själva frågan: 3e (6r + 8) + 7r (5 + 3e)
                     
förstår ni??

svaret är :         3e (6r + 8) + 7r (5 + 3e)
                       = 18er + 24e + 35r + 21er     
                       = 24e + 39er + 35r

lite tråkigt inlägg men nu fick ni veta vad jag håller på med!! SÅÅÅÅ tråkigt!!!!!
Puss 

sjuk :´(

jag är sjuk så idag blir det ett kort inlägg.
idag har jag typ legat framför tv:n som en sombie, men vi hörs imorgon.

Dark and Bright



tjoo bree

hej nu har jag varit hemma hos alice, vi tog det lungt jag tror minst sagt att hon är sjuk! jag känner mig inte så bra själv men jag tror att hon hade feber  
:( skackare.
när jag gick hem så tog jag massa fina bilder och sedan när jag var hemma så färgade vi min systers hår, jag tror det gick bra :)


puss

dagens

här har ni något att titta på medan jag går och borstar tänderna.

linnen från gina tricot, jeans från cheap monday och väska från top shop

jag älskar min väska!


bild


bilder från alla hjärtans dag







glad alla hjätans dag

hej hej på er jag ska bara slänga in ett inlägg innan jag sätter mig och tjockar framför tvn. bilder kommer senare

dagen i en kort version.
- vaknade och åt frukost :)
- sedan kom julia och vi hade en liten fotostund.
- sedan bärde det av till vällingby för att köpa skidklädet.
- sedan till brommaplan och möta upp maria, vi alla gick och fikade på finess i bromma.
- sedan hem och resten utav kvällen har jag chillat.
Puss hej <33

...

hej idag har det varit en lång dag och jag har fått veta att jag fick VG på mitt spanska prov. det är jag nöjd med. :D
efter skolan åkte jag hem till sofia med sally och där var hanna. sedan sprang vi hem till lydia, då gick sally och lydia ut och helt plötsligt så kom sofia dit och fejkade lite att hon hade jätte ont i huvet och så frågade hon om hon kunde stanna där och ligga på deras soffa och ta det lungt och sen kunde hon gå hem när dom hade kommit tillbaka... när dom hade gått släppte sofia in mig och hanna och så började vi fixa iordning, blåsa ballonger och tog fram chips och godis + saft och så gick vi och gömde oss. när dom kom tillbaka så hoppade vi fram och skrek GRATTIS. det var ett litet överasknings fika  för hon fyller år nästa lördag ; )

imorgon ska jag fika med johanna och julia på Finness som ligger i bromma.. det ska bli kul :)
och sedan på söndag ska jag vara med alice!!! det var ett tag sen så jag tycker det ska bli kul :D

Puss på er alla <33

dagens


sover ni ofta i bilen?

heej den senaste veckan inklusive dom senaste veckorna så har pappa hämtat mig vid brommaplan när han ska hem och jag orkar inte åka tunnelbana, whatever...  och när jag har hoppat in i bilen så tar det inte mer än 5 minuter tills jag somnar. jag är helt utmattad! har det hänt er? Jag känner mig lite onor

januari börjar året, februari kommer näst....


hej och välkommen februari :D ett steg närmre sommaren!!!!
puss


RSS 2.0