grattis!!!

hej.
idag fyller min blogg 1 år så det är bara att gratta :D
just nu sitter jag hemma hos alice och hon sitter och sjunger lite :D:D

lite allmänt fakta: idag tar axelina bort sin tandställning. ikväll är det desperate housewives och alice kanske kommer att få tandställning.  börjar och slutar med tandställning.

Puss


sleep over


hej. *trött*
från igår till idag så har jag varit på sleep over i skolan, det var jätteroligt och det är något jag gärna gör en gång till :D
jag och axelina åkte ifrån mitt hus kl. 17:30 och vi var i skolan kl:18:00. när vi hade kommit dit så lämnade vi våra saker i ett utav dom 3 sleeping rooms som fanns.
lite senare på kvällen men inte innan middagen som var kl 20:00 så spelade vi nogger/king och åkte skateboard.
sedan kl 20:00 så var det pizza som gällde, det var familje pizzor så jag orkade bara 2 slajsar, men dom var grymt stora!
sen kl 22:00 så var det lekar som gällde ute på skolgården. vi hade jättekul och man skulle spränga varandras balonger :D
runt 1 så spelade jag och några tjejer ''I have never...'' det var kul. har ni kört det någon gång?
Axelina och jag började bli trötta runt 2 så vi letade redan på en säng som vi sov i till klockan halv 6 på morgonen. då gick vi upp och sen klockan halv 8 så var det frukost och då fick vi massa t-shirts som det stod
I survivied mr.garratt´s sleep over på och sen på baksidan utav tröjan så var det allas namn på. jag ska ha den tröjan på mig på måndag. :D
när jag kom hem så satte jag mig vid datan först och sen så kände jag mig trött så jag gick och la mig i soffan och tittade på tv, där jag sedan somnade. i soffan sov jag i 4 timmar och sedan under sleep overn så sov jag 3 och en halv timme, alltså har jag sovigt sammanlagt sovit 7 och ½ timme inatt. 
Puss (bilder kommer sen) 

sleep over

hej. (kan fortfarande inte ladda upp bilder)
imorgon gäller det! då är det sleep over i skolan och vi kommer att springa runt som galningar!!! haha... nej men vi kommer att vara uppe hela natten och så. så jag kommer inte att skriva något inlägg på fredag eller lördag. men om jag har tid så kommer jag att göra det.
på lördag kommer jag nog vara mest trött och kommer inprinsip att sova hela dagen.
på söndag ska jag plugga en del på engelskan och sedan ta det lungt. en slapp dag helt enkelt.

under sleepovern så kommer jag att ta massor av bilder och  många kommer att hamna på bloggen :D

Om jag ska kunna vara vaken hela natten imorgon så måste jag gå och lägga mig snart.
Puss hej leverpastej

the movie

hej.
nu har jag precis tittat på Hannah Montana the movie. den var jättebra!! Jag vet att det är töntigt men jag tycker om disney channel och jag står för det :D den var lite sorglig men den var bra. jag rekommenderar den till er som är som mig. Love disney channel. här är länken om ni också vill titta på den. ni skrollar ned en lite bit och sedan trycker ni på ``watch full´´ som är i röd text. http://www.watch-movies-links.net/movies/hannah_montana_the_movie/

nu är det dags för desperate housewives men vi hörs imorgon.
Puss

shopping

hej.
förlåt för att jag inte har skrivigt på 1 vecka och 1 dag men jag har liksom inte haft lusten att skriva.
igår så var jag och mamma och maria i vällingby och jag köpte 3 st tröjor. En från bondelid och en ifrån topshop och en ifrån gina tricot samt ett nytt pennskrin.
när jag var på öland så tog jag massor av bilder och här kommer några:

när vi var ute och cyklade så blev det många bilder. det här var en utav dom.

efter att ha cyklat en bit så kom vi till vattnet.

nu dampade min dator så jag kunde inte ladda över fler bilder. Bajs dator!!!
Puss På Er

Fastklistrad

hej.
förlåt för dålig uppdatering men maria (min syster) har suttit som fastklistrad framför datorn igår, asså seriöst. hon gick upp morgonen och åt frukost med oss alla och sedan gick hon tillbaka till datorn som fanns i sängen och det ända gången som hon lämnade datorn var när hon behövde gå på toa, det är sant. ibland så förstår jag mig inte på henne :/  inget mer om henne,den här bloggen handlar ju om mig.

igår så var jag mest ute. på förmiddagen så var jag hos mormor och morfar och vi fikade och hade trevligt och sedan på eftermiddagen ungefär vid 3 tiden så åkte mamma och jag till lina och bertil och jag gick ut med chilla och mamma klippte bertil . jag körde massa trix med chilla och sen så pratade jag och bertil och mamma om vad man ska köpa för golfklubbor. jag är ju nybörjare så jag måste bli lite informerad innan jag köper några.

nu är jag påväg hem ifrån öland men jag börjar känna mig lite illamående så jag ska sluta nu.
Puss

Glad påsk

hej.
nu sitter jag hemma hos mormor och morfar och dom ska precis äta en tidig middag. idag har jag varit ute och cyklat runt på öland med mormor, morfar och maria. vi var kanske ute i 1 timme eller 2 :D
ikväll så ska vi bort på middag och det ska bli trevligt att träffa allt folk som man inte har träffat på ett tag. jag ska vara hemma hos dom om 1 timme och 15 minuter.

nu ska jag spela kort men Glad påsk till er alla!

Brown like a brownie

hej.
nu har jag vaknat och ätit frukost så nu är jag på gott humör. idag ser jag fram emot att få mitt påskägg : ) för då kan jag sitta i solen och sola samtidigt som jag äter en massa godis. bara tanken får mig att längta :D
förhoppningsvis så är mitt mål efter den här sommaren att bli brun, kanske till och med brun som en brownie.
 Varför inte?

kanske lite konstig bild men vi spelade kort. ungefär såhär brun vill jag bli, det är mitt mål till sommaren och gärna brunare :D

ute och kanske solbränd del 2

Sedan så blev robin törstig så vi cyklade till ica och köpte dricka och sedan så satt vi utanför ica och tittade på alla slags olika människor som gick ut och in på ica. Varje gång som jag skriver ``åker´´ så menar jag ``cyklar´´ bara så att ni vet. Sedan så åkte vi alla hem till arvid och där satt vi och spelade kort. Efter ett tag så började det närma sig middagstid så jag cyklade hem och åt middag. Efter middagen så åkte maria och jag hem till mormor och morfar för att umgås lite med dom och spela kort. Runt halv 8 så ringde arvid till mig och bad mig att komma ut, vi bestämde att vi skulle mötas vid ica och som vi hade bestämt så åkte jag till ica och då hade robin och arvid gömt sig för att skrämma mig, of course. jag blev självklart rädd kanske inte vättskrämd men iallafall rädd. Sen så klev dom ut ur buskarna och vi cyklade runt på parkeringsplatsen.
Efter att ha varit ute i kanske en kvart så bestämde vi oss för att åka hem till arvid, där satt vi vid datan och sedan så åkte jag hem. Klockan var då runt 9 och jag tittade på tv när jag kom hem.
En sak som jag tycker är lite kul med att vara här på öland är att höra deras dialekt. Det är lite annurlunda än den man är van att höra när man är hemma och vi stockholmare säger fjårtis och öländare såger fjortis. Det är en viss skilnad när man säger det. Det är en utav alla olikheter som jag hör.  
Eftersom att jag har varit ute så mycket idag så tycker jag eller iallafall så hoppas jag att jag ska ha fått lite färg i ansiktet, innan jag har kommit hem till stockholm så vill jag gärna vara lite brun. Det skulle inte skada :D

Imorgon vet jag inte vad som kommer att hända men på kvällen så ska jag och familjen bort på middag, det ska bli trevligt.

Puss hej leverpastej.

ute och kanske solbränd

hej. idag har jag varit ute det mesta av dagen. först var jag hemma hos min syssling och sedan så åkte jag och arvid till snäckan för att köpa godis och där så hade vi mött träff med robin, när vi kom till snäckan så var han redan där så vi alla köpte godis och sedan satt vi där och pratade, dom pratade mest om WOW och sådant där så jag förstod inte så mycket. sedan så åkte vi runt lite och vi åkte till åkerboskolan och satt och pratade och gungade lite.




asså faan, min data lagga så resten som jag hade skrivigt försvann, det var ju typ det längsta inlägget ever . jag ska se om jag inte kan fixa tillbaka det men just nu så orkar jag inte skriva om det.

Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show

hej.
igår slappade jag som ni vet och på kvällen så tittade jag på tv, det började ett nytt program som hette Hjälp! jag är med i en japansk tv-show.  Det var ett kul program och det är nog ett program som jag kan följa och det är en bra tid på kvällen, klockan 20:00 till klockan 21:00. Perfekt!
Puss

syssling

hej. här sitter jag hos min syssling och han spelar WOW.... neej jag förstår ingenting! han har försökt att förklara men jag känner mig inte så insatt. imorgon ska jag slappa och gå ut med chilla. ja juste, i borgholm så finns det ett konditori som har världens godaste kringlor, när vi åkte förbi där idag så gick vi in och köpte 15, tänk dig 15 stycken kringlor. så maria och jag ska tjocka oss imorgon :D jag har redan ätit 2 stycken.
nu ska jag bli lite social så Hejdå.
Puss

far far away from here

hej. nu sitter jag i bilen på väg ner till öland. vi åkte hemifrån klockan 9 så nu har vi åkt i 1 timme och 40 minuter tror jag om den här klockan på datan funkar? inte säker. vad ska ni göra på lovet eller rättare sagt resten av lovet. jag som ni vet kommer spendera det på öland, det kommer att bli skönt att komma iväg från stockholms ruset. det blir alltid så stressigt i stockholm, man planerar saker som man ska göra och så hamnar vissa saker på samma dag och allt blir helt knäppt. Man vet inte hur man ska lösa saker.?
aj, nu har jag fått lock i öronen. hör inte ett pip.. jo men sämre än vad jag brukar.
nu ska jag försöka sova så vi hörs, Puss

22:45

hej. ville bara säga godnatt.
imorgon åker jag till öland men vi hörs på resans gång och jag kommer hem på söndag eller måndag, det bror på vad det är för väder där. jag kommer mest att vara med chilla och umgås med mormor och morfar.

kristinebergs bron


hej.
idag har jag varit inne i stan och jag har köpt en tröja som jag tyckte var fin. Det är en blomma på så jag tyckte att den passade bra till sommaren.
idag har det varit fint sommar väder och jag har gått runt i detta hela dagen. (titta på bilden)

Juste tillbaka till rubriken.
När jag var påväg till Hötorget så åkte jag över kristinebergs bron, den mellan alvik och kristineberg. och där har isen spruckit och börjat försvinna, det finns bara is vid bryggan men mitt i vattnes så finns det ingen is, jaja.. när jag åkte över där så såg jag att det var en som åkte kanot på vattnet där nere. Helt sjukt, stackars honom om han ramlade i. då skulle han nog frysa ihjäl. jag är fortfarande i chock.

Dagens outfit: strumpbyxor från H&M, kofta från zara, t-shirt från H&M sedan har jag en inbakad fläta i luggen samt utsläppt hår och till sist lacoste skor.

Påsklov, vaccination och tandläkaren

hej.
nu är det påsklov och man får mer tid över till sin fritid så detta har hänt och ska hända idag.
Jag gick upp klockan 08:00 för att städaren skulle hit, sedan klockan kvart i 10 så åkte pappa och jag till veterinären med Emilio för att han skulle få kattpest sprutan. Emilio låg i mitt knä när hon tog sprutan, emilio var jätte duktig och sa inte ett pip.
Klockan halv 3 så ska jag till tandläkaren för att titta på mina tänder. efter tandläkaren så har jag tänkt att åka och spela golf.

Jag har tänkt att kanske göra om lite saker på min blogg, jag har haft det såhär ett tag nu och tänkte att jag kanske ska fixa om lite saker. Det kanske dyker upp något nytt nu under dan men då vet ni vad jag håller på med.
Puss

¡Hola!

hej allesammans.
jag vet, igår så skrev jag aldrig men här får ni en review om hur igår såg ut och vad som händer idag.

Igår:
det började med att jag gick upp.
sedan tog jag en dusch.
hjälpe mamma med att ta upp hammocken.
sedan så blev det en ansiktsmask.
så kom grannen in och hon satt och ritade på terrasen.(sommar väder)
jag satte mig och tittade på disney channel. :D (älskar)
sedan blev det kväll och jag satte mig där nere vid tv:n för mamma och pappa skulle titta på babben och co
jag tittade på robinson 2009 och satt och åt godis.
sedan började klockan närma sig 1 så jag gick och la mig.

Idag:
jag har gått upp.
såg att det regnade :(
har ätit frukost.
nu sitter jag vid datan.
klockan 13:00 ska jag spela golf på Bro Bålsta.
kommer hem.
ska titta på tv, samt sitta vid datan.
sedan så kan det hända vad som helst.
Puss

godnatt

nu ska jag ta en dusch och sedan ska jag börja dra mig till sängen men vi hörs imorgon. då ska jag till vällingby med Vännerna <3
Puss

1 år

Jag kom just på att min blogg fyller ett år det 26 april så glöm inte att gratta då!!
Puss

golf

hej.
idag har jag varit i skolan, det har inte hänt så mycket. Men men... nu är det golf som gäller. det börjar om en halvtimme så jag ska åka snart :) vad har ni gjort idag?

Idag var det ett riktigt sommarväder. jag gick runt ,med mini väst och solbrillor, asså det är helt sjukt att snön bara har försvunnit på bara 2 dagar. snart kan man nog också börja cykla :D ``Sommar sommar sommar, det är fest i folkets park´´ haha...  fick bara sången i huvudet :D det var ca.14 grader ute nyss när jag tittade :)
Puss Hej Leverpastej

RSS 2.0