F.R.I.E.N.D.S

heeej. nu har det hunnit blivigt kväll och jag har ätit middag och jag har också tittat på tv. jag tittade på Vänner, haha det var askul, det här avsnittet handlade om att Rachel som ni vet har flygit med Ross till Las Vegas och dom retades jätte mycket på planet dit och medan Rachel sov så ritade Ross skägg och mustach på henne. när dom hade kommit till Las Vegas så hade inte Rachel märkt det så alla barn som hon gick förbi skrattade åt henne och hon trodde att alla barn älskade henne men det var ju inte sant ;P
efter ett tag så såg hon sig i spegeln och såg det. hon blev inte direkt glad :/ sedan så gick hon upp med Ross till deras rum och tvingade honom att vara där tills hon hade fått bort det. men det var så att den där pennan som han hade ritat med gick tyvärr inte att ta bort så dom typ började dricka lite på rummet och sedan så blev  dom så fulla att Ross ville gå ut ifrån rummet, då sa Rachel att dom kunde gå ut ur rummet men bara på ett villkor. att Ross också skulle ha något ritat i sitt ansikte.
Chandler och Monica gick det bra för på kasinot och efter ett tag så sa Chandler att om hon slog 2 st 4:ror så skulle dom gifta sig, hon slog 2 st 4:ror så dom bestämde sig att gifta sig. dom gick till typ ett snabbgiftningscenter som man gifte sig på typ bara 5 minuter.
tanten i entrén sa att det redan pågådde en vigsel så dom satte sig och väntade. efter ett tag så öppnades dörrarna och gissa vilka som kom ut, det var Ross och Rachel som kom ut och dom var inte lite nyktra. Chandler och Monika var helt chockade och sedan så var det slut. glöm inte att titta på nästa avsnitt som är imorgon.


puss och kram K

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0